Мека мебел в бяло

Диваните с тапицерия в бял цвят не са популярно решение за съвременните всекидневни, тъй като дамаската им трудно се почиства и поддържа в безупречен вид. По тази причина много собственици на жилища избягват покупката на диван в този цвят. Бялата мека мебел обаче има редица предимства. Ето защо тя е универсално решение за дневната стая, което успешно се вписва в различни интериори.

Вече съществуват материи, които са издръжливи на петна

В домовете с малки деца и домашни любимци бялото не е никак подходящо за цвят на меката мебел. През последните години обаче се произвеждат много по-здрави и висококачествени материи за тапициране на мека мебел, които са издръжливи на петна и износване. Това превръща белите дивани в красива и удобна мебел, лесна за почистване и поддръжка.

divan_perla_nova
Меката мебел в бяло винаги ще изглежда актуално

Бялото е универсален цвят и винаги ще бъде популярен избор за интериора на дома. Комбинирайте вашата мека мебел с различни акценти в черно и декоративни възглавнички с интересни принтове, за да създадете визуален контраст. Възглавнички в черно и бяло са красиво и практично допълнение, тъй като тяхната универсалност ги прави подходящи за различни стаи от жилището.

divan_flora
Калъфите за мебели са удобно решение за защита от петна и домашни любимци

Козината на домашните любимци полепва по тапицерията, а техните нокти я надраскват. Ако искате да съхраните красотата на меката мебел за максимално дълъг период от време, най-добре е да използвате здрави калъфи за дивана, които се свалят и перат. По този начин ще предпазите тапицерията на дивана от петна и козина от домашни любимци.

divan_quattro_relax
С дивани в бяло предекорирането на интериора е лесно

Професионалистите във вътрешния дизайн съветват да се залага на неутрални цветове в интериорите, тъй като те са универсални и лесно могат да се съчетават с различни стилове на обзавеждане. Когато предекорирате интериора, няма да се налага да избирате нова цветова схема, тъй като неутралните тонове и най-вече бялото безпроблемно се съчетават с всякакви аксесоари и акценти в други багри. За меката мебел е достатъчно само да замените старите декоративни възглавнички и така мигновено ще обновите изцяло визията й.

Бялата мека мебел може да се впише във всяка цветова схема

Също като сивото, бялото е един от най-универсалните цветове и лесно може да се съчетае с всякаква цветова схема, която сте избрали за интериора си. Важно е при избора на мека мебел в бяло да заложите на тапицерия с богата текстура.

Ако търсите нова мека мебел за дневната стая, можете да кликнете ТУК и да разгледате колекцията от дивани на Каза Декор.