Офис обзавеждане в бяло и златисто

Възможностите за интериорното оформление на офиса са многобройни – от тъмни цветове до ярки или светли тонове. Важно е обаче офисът да е обзаведен с функционални мебели, а цветовете да са подбрани в зависимост от индивидуалните предпочитания. Ако ви допадат металическите отблясъци и светлите интериори, може да заложите на дизайн на офиса в бяло и златисто. Ето няколко невероятни идеи за постигане на такава визия.

Несравнима елегантност

Комбинацията от бяло и златисто ще внесе в интериора неподражаема изисканост и стил. И двата цвята са светли и приковават вниманието. Тези два тона изглеждат забележително и поотделно, а когато се комбинират, ефектът е дори по-впечатляващ. Добавянето на акценти в златисто в интериора на офиса е една от най-актуалните тенденции. Дори съвсем малко златисти отблясъци ще внесат фин контраст в оформения основно в бяло интериор.

Златистите тонове имат невероятен ефект и когато се съчетаят с обзавеждане за офис в бяло, допринасят за създаването на уникална и неповторима визия. Необходими са само няколко елемента със златист отблясък, за да се постигне впечатляващ ефект.

ofis_mebeli_2
Един по-голям елемент от обзавеждането, избран в златисто, може да е достатъчен за малко офисно пространство. Голямо табло за бележки със зластиста рамка е перфектно решение за тази цел.

Друг страхотен похват да добавите бляскавост в интериора е като заложите на бюро за офис в златисто, което ще внесе усещане за лукс в помещението. Това е перфектно решение, ако смятате, че офисният интериор се нуждае от доза блясък.

Ако вашето офис обзавеждане е в тъмни цветове, може да освежите декора, като добавите акценти в бяло и златисто. По този начин ще внесете блясък и контраст в офисния интериор.

Офисно помещение, което е декорирано изцяло в бяло, може да изглежда твърде еднообразно. За да разчупите монотонния му облик, може да добавите няколко елемента с метален блясък. Бляскавите златисти акценти ще придадат изискано излъчване на интериора.

ofis_mebeli_3
Не е необходимо да разполагате златистите елементи само в една зона от стаята. Можете да ги разпръснете на различни места в интериора и по този начин да постигнете хармонична визия и свързаност между разноцветните елементи в декора.

Бляскав и луксозен интериор

Ако сте решили да постигнете първокласна визия на офиса, златистите акценти са идеалното средство за тази цел. Тъй като златистите повърхности дискретно отразяват светлината, независимо дали тя е естествена или изкуствена, луксозното излъчване на офисния интериор е гарантирано, ако разположите в помещението мебели със златисти елементи или акценти в златно. Такива биха могли да бъдат бюра с обков в златист цвят, висящи осветителни тела или настолни лампи с абажури в златисто, както и ваза със златисто покритие.