Предимства на ъгловите гардероби

Ъгловите гардероби са видове дрешници, които ви помагат да се възползвате от пространството в малка спалня по възможно най-оптималния начин. Тяхната извита форма е проектирана така, че гардеробът да застане в ъгъла на вашата стая и да заема колкото се може по-малка площ. Ъгловите гардероби са най-добрият вариант за всяка стая с малки размери.

yglov-garderob-2Без значение дали говорим за спалня, кухня или антре ъгловите гардероби са изключително функционални и намират широко приложение. Освен със своят разчупен дизайн, визуална ефектност и красота ъгловите гардероби имат още много други предимства пред линейните. Ето някои от тях:

  • По-ниска цена

Ъгловите гардероби са значително по-евтини от линейните си събратя. В България все още не са навлезли масово, но предложенията за ъглови гардероби на фирмите Негова и Согал спират дъха със своето очарование и функционалност. Преди да си поръчате ъглов гардероб е много важно да проверите, дали гардеробът ще се впише в интериора на вашето жилище и къде точно можете да го разположите. Много е важно да сте абсолютно наясно с размерите на свободната площ във вашето жилище.

  • yglov-garderobУникален дизайн

Тъй като ъгловите гардероби тепърва пробиват на пазара, все още не са много домовете, в които можете да ги откриете, което ги превръща в изключително екзотична придобивка. Ъгловите гардероби се характеризират с впечатляващ дизайн и новаторска визия и могат да се превърнат в един изключителен визуален акцент в спалнята. Тези мебели не просто спестяват пространство. Те придават уникална визия на всяка стая и го правят на неустоимо достъпна цена.

  • Великолепно съчетание с плъзгащи врати

Ъгловите гардероби се съчетават по изключителен начин с плъзгащи врати и превръщат някогашния огромен и дразнещо скучен линеен гардероб в нещо изключително стилно и специално.

  • yglov-garderob-3Лесна достъпност и поддръжка

Единствено гардеробните стаи засега побеждават ъгловите гардероби от гледна точка на лесна достъпност и функционалност, но са твърде малко щастливците, които могат да си позволят гардеробна стая или имат достатъчно свободно пространство в дома си, за да интегрират такава. Ъгловите гардероби са изключително лесни и удобни за работа. При тях всички чекмеджета и рафтчета са лесни за достъп и дори най-разхвърляният човек на планетата може безпроблемно да поддържа реда и хармонията вътре.

  • Лесни са за почистване

Ъгловите гардероби на компания Sogal се произвеждат от 100% естествени материали. Тяхното покритие е устойчиво на влага и рафтовете и чекмеджетата лесно могат да се почистват с влажна кърпа.

  • Подходящи са за детски стаи

Ъгловите гардероби намират широко приложение в детските стаи, тъй като вашетo дете няма нужда от огромен четирикрилен гардероб и по тази причина компактните и функционални ъглови гардероби са най-доброто решение за детските стаи.